Despre noi

Întreprinderea cu Capital Străin "CBS Motors" SRL înfiinţată în 2007, fondatorul căreia este "Carpat Belaz Service" SRL, este o societate dinamică, social-orientată, care oferă o gamă largă de produse din industria constructoare de maşini şi utilaje, din domeniul comunal şi agricultură.

Compania "CBS Motors" este dealer oficial şi partener al marilor producători, precum: "BELARUSIAN AUTOWORKS" (BelAZ),"MINSK AUTOMOBILE PLANT" (MAZ), "LINCOLN GmbH", "CUMMINS", "BLUMING", "BELSHINA", "POZHSNAB", "MTSENSK ENGINEERING PLANT - KOMMASH", "BELKOMMUNMASH", "TECHNOTON" și altele.

Compania "CBS Motors" este dealer oficial şi partener al marilor producători, precum:

"MINSK AUTOMOBILE PLANT" (MAZ)
- unul dintre cei mai mari producători din Europa de camioane, autobasculante, autobuze, tehnica specială comunală pe baza şasiului "MAZ", remorci, semiremorci, semiremorci frigorifice.
BELKOMMUNMASH
- unul dintre cei mai mari producători pe teritoriul CSI de transport electric urban.
CUMMINS
- producător mondial de generatoare şi motoare diesel pentru autobasculante, camioane, autobuze etc.
"BELARUSIAN AUTOWORKS" (BelAZ)
- producător mondial de autobasculante si utilaje pentru industria extractivă si minieră, utilaje şi autospeciale cu capacităţi de transport gabaritice.
LINCOLN GmbH
- producător de sisteme de gresare utilizate în toate domeniile industriale.
BLUMING
- tehnica comunală, masini agricole, tehnica de construcţii rutiere precum şi accesorii şi piese de schimb.
BELSHINA
- unul dintre cei mai mari producători din Europa de anvelope pentru automobile, camioane, autobuze, tractoare si maşini agricole, utilaje speciale.

Experienţa noastră nu se limitează doar la vînzarea şi furnizarea echipamentelor necesare şi a tehnici mobile. Obiectivul principal îl reprezintă suportul tehnic, logistic, informaţional, precum şi întreţinerea echipamentelor furnizate, şi a pieselor de schimb pentru produsele comercializate. Compania dispune de personal administrativ şi tehnic calificat cu vastă experienţă în întreţinerea produselor comercializate. Specialiştii noştri oferă gamă completă de servicii de reparaţie şi de garanţie şi de întreţinere post garanţie a echipamentelor.